Bericht versturen
Contacteer ons
yihong Deng

Telefoonnummer : 008613817572420

WhatsApp : +8613817572420

Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd.

Het gemakkelijke Lift Gemakkelijke Leven

  • Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd.
  • Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd.
  • Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd.
  • Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd.
  • Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken Sinolift Aantal werknemers 500~1000
Jaarlijkse omzet 50-100 Opgericht Jaar 2005
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Is het Mechanische en Elektromateriaalco. van Shanghai Sinolift, Ltd een de industrieleider in de productie van Trommel Behandelend de Behandelingsmateriaal van Equipmet, van het Broodje of van de Spoel, Ministapelaar en het lichte instelmechanisme van het plichtswerk van de hoogste kwaliteit. Deze producten worden ergonomisch ontworpen om arbeidersproductiviteit te verhogen, werkplaatsverwondingen elimineren en zijn het gemakkelijkst om door om het even welke exploitant te gebruiken. Onze producten worden vervaardigd door mensen die om onze klanten geven en trots in het verstrekken van het vakmanschap vergen zij zijn gekomen te verwachten. De producten van elk van die Sinolift worden vervaardigd, geassembleerd het poeder voor duurzaamheid met een laag wordt bedekt en in Shanghai, China. Ons kwaliteitscontroleteam controleert en de lading test elk stuk van materiaal voorafgaand aan het verschepen, verzekerend volledige klantentevredenheid.

De kwaliteitscontroledocumenten zijn beschikbaar met om het even welk die product op verzoek van de klant wordt gekocht. SINOLIFT het materiaal wordt goedgekeurd door een nationaal erkend het testen laboratorium, verkrijgt de goedkeuring van ISO9001 in 2008, evenals Ce-kan de goedkeuring later, ook het verklaren waarom wij de eerste en slechts één zijn die met succes het certificaat van Duitsland van GS voor hijstoestellen in China worden.

 

Wij passen ons materiaal aan, de indentifying behoeften van onze klanten, die naar oplossingen aan hun behandelende problemen samenwerken. Ons verkoopteam biedt verscheidene alternatieve productoplossingen aan, die onze klantenbegrotingen op elk moment houden in mening. Wij pride zoals zijnd innovatief in de bouw van broodje en trommel behandelingsmateriaal dat onze klanten en op vertrouwen nodig hebben om dagelijks hun producten te vervaardigen.

Elk van ons materiaal wordt verpakt op speciale zware pallets, vastgebonden metaalband en uitrekte zich verpakt om eender welke schade te minimaliseren terwijl in doorgang en aankomt altijd in een schone voorwaarde. De de uitvoerverzendingen zijn crated geschikt voor oceaan die aan nominale kosten verschepen. Met uitzondering van batterijverbindingen, is elk van ons materiaal klaar om te gebruiken zonder assemblage op aankomt bij uw dok. Wij handhaven een groot handelaarsnetwerk in vele landen over de hele wereld geschikt om verkoop en de dienst ter plaatse te verlenen indien de behoefte ooit voorkomt. Ons klantenserviceteam is bereid om u in elk geval te helpen noodzakelijk om de diensten te verlenen uw bedrijf vereist.

Geschiedenis

Materiaal het behandelingsmateriaal wordt gebruikt om output te verhogen, kosten te controleren, en productiviteit te maximaliseren.
Wij bij SINOLIFT verstrekken volledige oplossing van MATERIAAL BEHANDELINGSmateriaal voor alle industrieën.
Wij verstrekken oplossingen voor industriële opslag en bulk materiële behandeling. Waar aangezien wij ook hygiëneoplossingen in materiële behandeling verstrekken.

 

                       China Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0 

Dienst

De naverkoopdienst
SINOLIFT behandel altijd de naverkoopdienst zo belangrijk zoals verkoop.

Al die product van SINOLIFT van minstens 1 jaar of 2000 werkuren wordt voorzien (dat eerst) de garantie van de periodekwaliteit komen.

De de detailclausules en polissen te controleren gelieve ons website en productcertificaat.

China Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

China Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0