Bericht versturen
Contacteer ons
yihong Deng

Telefoonnummer : 008613817572420

WhatsApp : +8613817572420

lopende band

Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

OEM / ODM

Slim Ontwerp en Gemakkelijke Verrichting

Wij hebben in het bijzonder opstelling een OEM beheersafdeling OEMD om te vergemakkelijken en een OEM/ODM voor verrichting.

OEMD is een onafhankelijk en gespecialiseerd team om productieprocedures te controleren en alle verbonden partijen te coördineren. OEMD heeft meer dan 10 jaar ervarings bij het behandelen van alle aspecten van de zaken van de staartlift. Dit laat OEMD toe om de kwaliteit, de levering en de kosten voor onze klant voortdurend te verbeteren.


Van citaat en het plaatsen van de aanvankelijke orden en de test aan definitieve productie en levering, zal OEMD zorgvuldig het beheer van onze volledige fabriek controleren. OEMD zorgt onze fabriekscontroles ervoor elk stadium van onze productie om de Liften van de kwaliteitsstaart te verstrekken.

Naast markt standaardproces, zijn de normen van SINOLIFT TQC gebaseerd op klantenvereisten en techniekspecificaties. SINOLIFT verzekert de klanten totale tevredenheid van hun product zullen krijgen.

R & D

Onderzoek & Ontwikkeling

Er is Totale 25 Mensenr&d Ingenieur in het bedrijf.

SINOLIFT schept een uiterst bekwaam R&D-team van meer dan één op honderd Chinese, Amerikaanse en Japanse ingenieurs. Bovendien wegens onze samenwerking met hoogste techniekscholen in China, kunnen wij extra technieksteun in onze eeuwigdurende zoektocht toevoegen om onze klanten van de fijnste beschikbare technologie te voorzien.

 

Onlineondersteuningsysteem

Het systeem bestaat uit Online eisensystemen, online technische ondersteuningsysteem, online onderzoekssysteem en online vervangstukken opdracht gevend tot systeem. Het systeem zal de naverkoopdienst in volledige waaier verlenen. Met snelle en gemakkelijke online verrichting, kunt u de SINOLIFT-steun online op elk ogenblik voelen.