Bericht versturen
Contacteer ons
yihong Deng

Telefoonnummer : 008613817572420

WhatsApp : +8613817572420

7 UITEINDEN VOOR HET CORRECTE OPHEFFEN IN HET DAGELIJKSE LEVEN. IN HET DAGELIJKSE LEVEN.

April 23, 2021

7 UITEINDEN VOOR HET CORRECTE OPHEFFEN IN HET DAGELIJKSE LEVEN.

Hetzij het winkelen zakken, drankenkratten, vakantiekoffers of zware dozen op het kantoor: er zijn altijd belangrijk iets wij moet rond met ons dragen of opheffen. Dit kan uw rug beïnvloeden – vooral als u over het de verkeerde manier gaat.

De volgende controlelijst verstrekt u wat advies om opheffen het van dag tot dag gemakkelijker te maken:

 1. VERMINDER HET GEWICHT VAN DE LADING.
  Dit is eigenlijk logisch, maar het is een stuk van raad dat vaak wordt genegeerd: waar mogelijk, zouden de ladingsgewichten tot gemakkelijk handelbare grootte moeten worden verminderd. Het is beter om grote het winkelen ladingen tussen twee het winkelen zakken te verdelen dan één enkele zware lading aan één kant met één hand te dragen.
 2. GEBRUIK VAN AIDS.Gebruik van hulp de lading beduidend om te verminderen
  Wij vinden ons vaak in de situatie van het moeten voorwerpen dragen die eigenlijk veel te zwaar voor ons zijn. Hetzij koffers, drankenkratten, kisten of zware dozen: hier zouden wij van hulp moeten gebruik maken om de lading beduidend te verminderen. Zorg ervoor uw koffer met wielen, bijvoorbeeld wordt gepast. De zware (dranken) kratten zouden moeten, indien mogelijk, slechts worden vervoerd om gebruikend een stootkar of een tredeklimmer.
 3. CREEER EEN ERGONOMISCH MILIEU.
  De bijzondere aandacht zou ook aan de fysieke omgeving moeten worden besteed om het opheffen, het dragen, het uitrekken, het verminderen en het opheffen te vergemakkelijken zich. Het belangrijkste punt hier:
  – voldoende te bewegen ruimte zich
  – hoogte van ladingsoogst/storting van ong. 70 tot 100 cm en
  – voldoende zicht terwijl zich het bewegen
 4. CORRECTE HET OPHEFFEN TECHNIEK.
  Wanneer het opheffen met een rechte rug, vermindert de last op de tussenwervelschijf door ong. 20% in vergelijking tot het opheffen met een hunched rug. Bovendien zorgt een goede het opheffen techniek ervoor dat de lading meer gelijk wordt toegepast op de tussenwervelschijven: dit is omdat de last slechts op compressie wordt toegepast, en de samenpersende spanning wordt verdeeld gunstig over de volledige oppervlakte van de tussenwervelschijven en de wervelorganismen. Dit is de juiste manier om het te doen:
  - Beweging binnen zo dicht zoals mogelijk aan de lading
  - Plaats uw benen zodat zijn zij minstens apart heup-breedte
  - Houd uw rug recht
  - Ga in een hurkzit met uw rechte rug
  - Span actief uw buikspieren wanneer het opheffen
  - Steun de lading dicht bij het centrum van uw eigen lichaamCorrecte het opheffen techniek
 5. ZINNIG TIJDbeheer.
  De spiergroepen voor het opheffen en het dragen worden gebruikt worden die na verloop van tijd vermoeid. Aangezien de moeheidsverhogingen, sterkte vermindert en de aandacht wordt verminderd. Dientengevolge, wordt het werk waargenomen zoals uitdagend, zodat wordt het uitgevoerd met minder zorg en risico van verwondingsverhogingen. Om dit te verhinderen, zou de werkbelasting omhoog moeten worden verdeeld zodat de moeheid tot een minimum wordt beperkt.
 6. VERMIJD DRAAIEN EN HET RUKKEN BEWEGINGEN.
  om lumbago of, in het slechtste geval, een uitgegleden schijf te verhinderen, zou u absoluut zeker moeten maken u draait uw hoger lichaam niet terwijl het vervoeren van ladingen. In plaats daarvan, ben zeker om uw volledig lichaam te draaien. Het begin door de lading op te heffen en draait dan uw volledig lichaam in de gewenste richting van beweging, die kleine maatregelen treffen aangezien u gaat. Dan kunt u de lading op een gecontroleerde manier met uw rechte rug vaststellen.Vermijd draaien en het rukken bewegingen
 7. KRIJG HULP.
  Als u zware en omvangrijke alleen goederen opheft, zult u zich vaak in schokken bewegen. De schokkerige bewegingen zetten heel wat spanning op uw stekel. Zo: al dan niet mogelijk, hulp krijg! Voer bewegingen op een gecontroleerde (eerder langzame) manier uit.