Bericht versturen
Contacteer ons
yihong Deng

Telefoonnummer : 008613817572420

WhatsApp : +8613817572420

VOORDELEN OM EN BEHANDELINGSmateriaal IN VERWERKENDE INDUSTRIE OP TE HEFFEN

April 23, 2021

Het zware opheffen kan gevaarlijk en netelig zijn, zodat is het noodzakelijk dat wij het juiste type van materiaal gebruiken dat voor de voltooiing van de respectieve taken nodig is.

In dit artikel, gaan wij over twee van die zeer belangrijke types van materiaal spreken die in de industrieën, d.w.z., opheffende slingers, en sluitingen samen met worden gebruikt singleleg kettingsslinger.

Opheffende Slingers en Sluitingen

Beweegt de zware en reusachtige voorwerpen bij commerciële of industriële plaatsen vereis hoogte - kwaliteits opheffende ketens en slingers.

Het opheffen van voorwerpen brengt een betekenis van veiligheid en uiteindelijk gemak in deze commercieel en industriële omgevingen, toelatend gebruikers om efficiënt het opheffen van deze zware voorwerpen te verzekeren veilig en.

U kunt zeker zijn om de juiste kwaliteit van opheffende slingers en sluitingen te kopen door het gewicht punten te kennen dat u gaat opheffen of zich bewegen.

Deze opheffende slingers en sluitingen kunnen van de Britse Opheffende opslag en dat ook met absoluut verbazende kwaliteit worden gekocht, aangezien hun opheffende slingers en sluitingen zeer robuust en duurzaam zijn, verzekerend u dat zij niet zullen ontbreken. Deze Slingers en sluitingen kunnen in optuigen, cilinder, en andere het opheffen taken worden gebruikt die opheffen, waar de handbetrokkenheid minimum moet zijn om de veiligheid van de producten en de arbeid te verzekeren.

 

Hier zijn sommige uiteinden die u kunnen helpen de juiste opheffende slingers en de sluitingen voor u kiezen: -

  1. Begrijp de voorgenomen toepassing: Als u opheffende slingers en sluitingen moet gebruiken, moet u de volgende punten overwegen,
  • Maximumlading dat door de apparaten moet worden opgeheven,
  • De vorm van de op te heffen lading,
  • Lengte over alles van de verbinding met de haak,
  • De bijbehorende componenten zoals verbindingen en haken, en,
  • Hoeken van het ladingspunt

 

  1. De slingers en de sluitingen door ukliftingstore.co.uk worden bewerkt met de hoogste norm zodat u vrede van mening kunt hebben wetend dat uw slingers en sluitingen die die specificaties uitvoeren zullen door de fabrikant worden verklaard.

 

De enige slingers van de beenketting

Terwijl de opheffende zware ladingen, u het juiste materiaal moeten hebben, en één dergelijk materiaal dat vaak wordt gebruikt om deze soorten ladingen te monteren een kettingsslinger wordt genoemd.

Nuttig in diverse industriële gebieden en toepassingen, zijn deze slingers bestand, voldoende sterk, en flexibele temperatuur om een waaier van ladingsvoorwaarden te vergen. Nog, is het belangrijk dat wij elke voorzorgsmaatregel en veiligheidsmaatregel moeten treffen om de juiste veiligheid van het de arbeiders en lading of optuigenmateriaal te verzekeren.

Er zijn diverse types van slingers die in deze toepassingen worden gebruikt, zijn deze, slingers van de enige, de dubbele, en multi-beenketting.