Bericht versturen
Contacteer ons
yihong Deng

Telefoonnummer : 008613817572420

WhatsApp : +8613817572420

OM EEN TROMMEL VEILIG OP TE HEFFEN EN VERVOER

April 2, 2021

OM EEN TROMMEL VEILIG OP TE HEFFEN EN VERVOER

Het meest meestal, worden de verschillende types van vaten opgeslagen op pallets. Een mobiel trommelheftoestel laat u aan underride toe deze pallets, het vat met een elektrische trommel tong grijpen en later het oprapen. Deze procedure brengt geen fysieke spanning voor de gebruiker met zich mee, aangezien de het grijpen en het opheffen bewegingen door eenvoudige ver worden geleid.

Het trommel-heftoestel behandelt het grijpen van, het opheffen van, en van begin tot einde het bewegen van de trommels. Zodra u het op het het grijpen apparaat hebt vastgemaakt, kunt u de trommel aan zijn bestemde plaats gemakkelijk vervoeren. Het heftoestel functioneert daardoor tegelijkertijd als trommelkarretje, liftomat, en trommelkeerder. Lees meer over de werkende principes trommel-grijpt apparaten

LEEGMAKEND VATEN LUCHT – GEEN PROBLEEM MET GEAUTOMATISEERDE TROMMELmanagers!

Voor vele gelegenheden, moet de inhoud van de vaten in een andere machine boven worden leeggemaakt. Maar veelvuldig, verlaten de bepaalde faciliteiten slechts een beperkte hoeveelheid ruimte om dergelijke taken uit te voeren. Een opheffend apparaat met inbegrip van een elektrische grabber of een trommelheftoestel kan aan of draai worden aangepast of een volledig vat overhellen en bijgevolg zijn inhoud van grote hoogten uitgieten. De instrumenten aan schuine standtrommels worden gebruikt worden algemeen bedoeld als trommelwiegen die.

Tijdens dergelijke procedures, kunt u underride het trommelheftoestel of de trommelwieg de trommel in de vereiste positie vervoeren alvorens zijn inhoud te morsen. De eigenschappen inbegrepen in het trommel-opheffend materiaal maken het gemakkelijk om een vat te veranderen en over te hellen in een afvoerkanaalpan, bijvoorbeeld.

De trommels komen in verschillende grootte en materialen. Eveneens, moeten de verschillende industrieën verschillende normen in termen van hygiëne en veiligheid naleven. Wanneer het verwerking van gevaarlijke chemische producten of geneesmiddelen, moet u bijzonder strikte regels aanhangen om middelen te behandelen.

In de meeste gevallen, schrijven de respectieve gezondheid en veiligheidsverordeningen het gebruik van de vaten van roestvrij staal voor, de waarvan inhoud op cleanrooms of sanitaire gebieden kan worden verwerkt. Het vervoeren van die trommels vereist ook grote voorzichtigheid! Voor dergelijke doeleinden, kunt zich die u op trommelheftoestellen en trommelwiegen baseren volledig van roestvrij staal worden gemaakt.