Contacteer ons
yihong Deng

Telefoonnummer : 008613817572420

WhatsApp : +8613817572420

WAT DE TROMMEL WORDEN HEFTOESTELLEN, DE TROMMELkantelhaken EN DE TROMMELkippers GEBRUIKT VOOR?

April 2, 2021

Bij industriële bedrijven, moeten de arbeiders nog heel wat het zware opheffen op een dagelijkse basis doen. Een speciaal opheffend apparaat maakt het te verbeteren, over te hellen, te roteren, en vervoertrommels gemakkelijk. Dit trommel-zichbewegend materiaal niet alleen beschermt werknemers tegen fysieke schade, maar ook verhoogt de efficiency van het werkschema als geheel.

Bedrijven en de fabrieken die voedsel, schoonheidsmiddelen, geneesmiddelen, of andere chemische substanceshave de veroorzaken om een diverse waaier van vaten op te slaan vulden met divers vloeistoffen of poeder. Door de productieprocessen, moeten deze trommels in machines of vullende lijnen worden overgeheld en worden leeggemaakt.

 

Dergelijke verrichtingen vormen een aanzienlijke uitdaging, aangezien één vat tussen 40 en 250 kilogram kan wegen. Dit maakt het onmogelijk om zich bij de handarbeid te baseren zonder de algemene normen voor veiligheid en gezondheid te overtreden. De fabrieksarbeiders die opheffen en zware trommels vervoeren zullen streng hun fysiek welzijn op de lange termijn schaden.

Thankfully, kunt u personeel beschermen en het werkschema met behulp van transportbandsystemen versnellen die voor het bewegen van trommels specifiek worden ontworpen die zo veel wegen zoals 55 gallons. Wanneer gebruikt in combinatie met speciale hulpmiddelen, kunnen deze trommelheftoestellen talrijke taken veilig en efficiënt voltooien. Of u vaten en trommels moet behandelen van plastiek worden gemaakt, staal, of hout, met wijn, bier of olie wordt gevuld – zal een trommel-heftoestel wagen dagelijkse werken dat beduidend vergemakkelijken.